Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2012

Κοκκίνισε στον αέρα η Τσαπανίδου στην συνέντευξη με τον Χριστιανόπουλο.

 Αναδημοσιευση απο :http://eleftheriskepsii.

Το πρωί στην εκπομπή της, η Πόπη Τσαπανίδου στο ΣΚΑΙ είχε καλεσμένο τον ποιητή Χριστιανόπουλο για να τoν ρωτήσει για το βραβείο που δεν δέχτηκε. Και εκεί άρχισαν τα όργανα… «Νομίζω, της λέει ότι είσαστε ανενημέρωτη, με καλέσατε να σας πώ αυτά που λέω εδώ και 3 μέρες; Δεν έχετε νομίζω ενημερωθεί. Και πέρυσι δεν το δέχτηκα αλλά δεν έγινε τόσος ντόρος.»

Λέει χαμογελαστά η Πόπη… «κ Χριστιανόπουλε γιατί μου επιτίθεστε..» και ο Ποιητής… Γιατί να σας επιτεθώ δεν έχω λόγο αφού καν δεν ξέρω την φάτσας σας…» Άρχισαν τα κουμπόματα από την πολύ έμπειρη Πόπη..
Η άνεση της πολύ έμπειρης δημοσιογράφου και παρουσιάστριας άρχισε να φεύγει και να έρχεται η αμηχανία. Της λέει μετά.. «Ξέρετε είμαι ιδιόρρυθμος και περίεργος, τι θέλετε να σας πω;» Ρωτάει η Πόπη για να σπάσει ο πάγος..» Τι έχετε να πείτε σε αυτούς που μας ακούνε για την κατάσταση στην χώρα;» Ο Χριστιανόπουλος.. «Με ρωτάτε εμένα σε 2 λεπτά να σας πω τι θα γίνει; Δεν αλλάζει η κατάσταση, μέσα από την εκπομπούλα σας τι νομίζεται ότι ο κόσμος θα βγάλει συμπεράσματα; Δεν τα ξέρετε και όλα..» και αρχίζει ένα κρεσέντο και μένει η Τσαπανίδου κάγκελο.

Το ξαναγυρνάει έξυπνα η Πόπη… «Σας είχα γνωρίσει σε κάποια τελετή και σας θαυμάζω..» και η απάντηση.. « Με θυμάστε, εγώ δεν σας θυμάμαι.. δεν σας ξέρω καν πια είστε.» Κόκαλο και πάλι η Πόπη..!!!
Στο τέλος και η ατάκα που θα μείνει… «Ελπίζω να βγάζεται το ψωμί σας έντιμα.. αν ναι έχουμε κάτι κοινό αν όχι τότε απέχουμε πάρα πολύ»

Έτοιμη να δακρύσει η Τσαπανίδου τονίζοντας για τις μεγάλες αλήθειες που είπε ο ιδιόρρυθμος ποιητής καλεσμένος στην εκπομπή της… «Ευχαριστούμε πολύ … Διαφημίσεις…»
Με την πολύ μεγάλη εμπειρία της η Πόπη έβγαλε μια πολύ δύσκολη συνέντευξη έστω και με κοκκίνισμα και ελαφρά δάκρυα.
Oσο για τον Ντίνο Χριστιανόπουλο.. οι μεγάλες αλήθειες πάντα πονάνε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου