Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Μπογιόπουλος .. θυμωμένος

Δες εδώ το βίντεο
Είναι η μοναδική φορά που είδαμε τον δημοσιογράφο Νίκο Μπογιόπουλο να δίνει την αίσθηση ότι μιλάει θυμωμένα.
Και πρέπει να τα είχε πάρει στο κρανίο, αφού οι εκπρόσωποι Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ που ήταν στο πάνελ της τηλεοπτικής εκπομπής που συμμετείχε πέρα ότι έδειχναν να αμφισβητούν τα οικονομικά στοιχεία που επικαλούταν, -ο Ν. Μπογιόπουλος αναφέρθηκε ότι τα τελευταία χρόνια στους τραπεζίτες δόθηκαν από εθνικούς πόρους 145 δισεκατομμύρια, ότι απ’ το ετήσιο ΑΕΠ που είναι 190 δις. τα 74 είναι δεσμευμένα σε τόκους και τοκοχρεολύσια και πλήθος άλλων οικονομικών στοιχείων- , Τζήμερος, Ασημακοπούλου και Κωνσταντινόπουλος μονότονα επαναλάμβαναν κάποια κλισέ του τύπου «πέστε μας προτάσεις», «προτείνατε εναλλακτικές λύσεις» …

Πέρα απ’ τις ηλιθιότητες του Τζήμερου που έφτασε να ισχυριστεί ότι το ΚΚΕ κυβερνούσε όλα αυτά τα χρόνια, όταν ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Ο. Κωνσταντινόπουλος επιχείρησε να κάνει προσωπική επίθεση στον Μπογιόπουλο για το ότι έχει εργοδότη τον Χατζηνικολάου και ότι είναι επαγγελματικό στέλεχος του ΚΚΕ πήρε πληρωμένες απαντήσεις.

3 σχόλια:

  1. Ο πραγματικά μάχιμος δημοσιογράφος Ν. Μπογιόπουλος διαθέτει χαρισματική γραφή και λόγο δεμένα πάντα με στοιχεία και ατράνταχτα επιχειρήματα. Έτσι οι τοποθετήσεις του είναι και φερέγγυες, αλλά και ουσιαστικές υπέρ των λαϊκών συμφερόντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ ! Στην ίδια συζήτηση και ο Παφίλης ήταν συγκλονιστικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η συστράτευση όλου του λαού στον αγώνα, είναι το ζητούμενο.
    Καλή δύναμη, καλές γιορτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή